Genom denna sida kan du enkelt få information om hur du kan komma i kontakt med oss. Vi är lätta att nå genom besök, telefon, chatt eller e-post.

Besök oss

Sense4 Solutions AB – Halmstad
Öppettider: Måndag – Fredag 08:00 – 17:00
Postadress: BOX 85, 301 03 Halmstad
Besöksadress: Skyttevägen 21, 302 44 Halmstad

Organisationsnummer: 559068-0723

Kontakt via e-post
E-Post: Info@sense4.com
E-Post ekonomi kundtjänst: Ekonomi@sense4.com
Telefon växel: 0770-456 100

bokföring, redovisning, löpande bokföring, fortnox, skatt, starta eget, deklaration, starta företag, verksamt, registrera företag, verksamt registrera företag, bolagsverket, starta eget företag, revisor, ekonom, bokslut, årsredovisning, sense4 solutions, sense4, konsult Kontakt telefon epost chatt besöksadress

Våra riktlinjer för kundservice

Vi strävar alltid efter att hålla en hög servicenivå med bra svar på de frågor som ställs. Vår VD och grundare har sin bakgrund med flera år i larmcentralsverksamhet och det har därför blivit särskilt viktigt att föra med de bra sakerna därifrån. Snabb kontakt med ett korrekt svar kombinerat med ett leende gör att vi sprider en bra och positiv bild av vårt varumärke. När du kommer i kontakt med oss så ska du oavsett om du är befintlig kund, leverantör, partner eller medmänniska alltid veta att du får hjälp. För oss är det också viktigt att service skall vara gratis – vi debiterar aldrig extra för ett samtal eller en fråga. Med tiden har vi förhoppningen att det är värt vår tid om vi håller en hög servicenivå.

Människan i centrum

För att ge god service är det viktigt att fokusera på medarbetarna. Vi har väldigt högt till tak samtidigt som vi är väldigt måna att göra rätt för oss. Trivs våra medarbetare på arbetet så blir det också en självklarhet att all kontakt med oss upplevs som positiv. Väljer man oss som leverantör så stödjer man bra företagande där människan sätts i första rum.

Frågor om företagsekonomi

Oavsett om du är student, förening, entreprenör eller medmänniska så kan du alltid kontakta oss om du har frågor om företagsekonomi och bokföring. Vi är vana att besvara frågor gällande redovisning, mervärdesskatt, bokslut, deklarationer eller årsredovisning. Alla frågor är välkomna och vill du ha ett snabbt så tveka inte att nyttja vår chatt.

Välkommen att kontakta Sense4 Solutions!

+