Strategiska planer genom vår webbsida

Vi enlighet med våra strategiska planer om att utöka synligheten av vårt varumärke 2019 så lanserar vi en ny webbsida. Tidigare har vi återfunnits genom flera domäner och under flera varumärken men samlar nu allt på en och samma plats. På det sättet kan vi fokusera mer på vår kärnverksamhet inom bokföring och redovisning. I samband med det kommer vi även att öka vår närvaro på Facebook, Linkedin och i andra sociala medier och genom chatt. Sense4 Solutions har under hösten 2018 expanderat snabbt efter en längre tid av verksamhetsutveckling intern strukturering. Vår målsättning är att under 2019 omsätta 5 miljoner vilket är en uppskattad ökning med 384 procent från tidigare 1,3 miljoner.

En stor anledning till våra senaste framgångar är att samtliga medarbetare har börjat arbeta med CRM systemet Hubspot. En annan är att vi nu har en mycket bättre strategi vad gäller att identifiera nya kunder. – Michael Cavallin, VD

Webbsida som är integrerad med CRM system och med ny chatt

Eftersom att webbsidan är helt integrerad med vårt CRM system så kan vi kommunicera direkt med våra kunder. Detta genom chatt sedan följa upp varje ärende på ett bra sätt. Här kan blivande kunder som vill ha hjälp med bokföring, moms, deklarationer med mera kontakta oss direkt och med snabba svar. Sense4 Solutions ska arbeta lösningsorienterat och en förutsättning för att det ska fungera är god struktur och effektiv marknadsföring. Med en ny webbsida hoppas vi också på att öka sökträffarna genom sökmotoroptimering och således nå ut till ännu fler blivande kunder.

bokföring, chatt, webbsida, redovisning, löpande bokföring, fortnox, skatt, starta eget, deklaration, starta företag, verksamt, registrera företag, verksamt registrera företag, bolagsverket, starta eget företag, revisor, ekonom, bokslut, årsredovisning, sense4 solutions, sense4, konsult

Sense4 Solutions erbjuder tjänster inom löpande bokföring och redovisning. Vi växer tillsammans med våra kunder en noga framtagen affärsmodell. Behöver ni hjälp med bokslut, årsredovisning, moms, arbetsgivardeklaration, löner, administration eller liknande så finns vi här för er. Sense4 Solutions – där företagande är roligt, inte krångligt!

+