I maj 2018 tecknade Leadflow ett avtal som omfattade fri konsultation, bokslut, årsredovisningar och inkomstdeklaration. Joakim som driver företaget ville sköta den löpande redovisningen själv för att spara på kostnaderna. Det är vanligt att mindre, relativt nystartade företag väljer att sköta sin redovisning själva för att dra ner på kostnaderna. Efter bara några månader insåg Joakim själv mervärdet i att fokusera sin tid på att sälja sina tjänster framför att sköta den löpande redovisning och avtalet ändrades till att inkludera även bokföring.

Något annat som gör kundrelationen till extra värdefull är att den skapats helt på distans. Leadflow har sitt kontor i Vasastan, Stockholm vilket är rätt långt från både Halmstad och Jönköping. Därför var det skönt att få möjligheten att träffas när vi i november gjorde en resa till storstan för att bättra på våra kundrelationer. Precis som oss så sitter dom på ett kontorshotell (The Park) vilket ger stora möjligheter till samarbeten. Vi hade långa och intensiva samtal entreprenörer emellan gällande affärsutveckling både för oss själva såväl som för våra kunder.

Ej att glömma är att Leadflow och Joakim fram till idag har tipsat oss om 3 nya kunder vilket har gett dom över 10 000 kronor in på kontot i så kallad kick-back. Vi belönar alltid tips som leder till avtal! Vill du veta mer om era möjligheter till att få något tillbaka vid tips så tveka inte att höra av er så hjälper vi er att hjälpa oss.

bokföring, redovisning, löpande bokföring, fortnox, skatt, starta eget, deklaration, starta företag, verksamt, registrera företag, verksamt registrera företag, bolagsverket, starta eget företag, revisor, ekonom, bokslut, årsredovisning, sense4 solutions, sense4, konsult Kontakt telefon epost chatt besöksadress

+