Programmet Fortnox som vi arbetar i kommer från och med 1/4 2019 att justera sina priser.

”Vi vill skapa en enklare och tydligare prissättning, därför gör vi nu en prisjustering.
Prisjusteringen ska återspegla det värde användaren får av respektive program och tjänst, och även göra det möjligt att öka digitaliseringen av administrationen. /…/ Fortnox program har utvecklats mycket de senaste åren, och därmed har värdet ökat för dig och dina kunder. Vi kommer att fortsätta utveckla marknadsledande program, och erbjuda bästa användarstöd och support. ” – Fortnox, nyhetsbrev, februari 2019

Fortnox är ett starkt verktyg som vi jobbar med dagligen. Vi tycker därför att det är riktigt härligt att se att de ständigt jobbar på att förbättra det för oss användare, så att vi kan förbättra för våra kunder.

Läs mer här: https://support.fortnox.se/hc/sv/articles/360003062659

+