Vi har börjat få sommarkänslor och det har smittat av sig på vår Grundkurs inom bokföring och redovisning. Därför kör vi nu från till och med sista maj en kampanj med 50% rabatt på kursen!

Använd koden MAJ50 för att ta del av erbjudandet.

Kursen hittar du på vår utbildningsportal, eller via länken längre upp.

Vad är det för kurs?

I Grundkurs inom bokföring och redovisning går Michael Cavallin, grundare och ägare till Sense4 Solutions, igenom de grunder du som företagare behöver ha koll på när det kommer till ekonomi.

Denna kurs riktar sig till dig som antingen nyss startat ditt efter företag, eller går i tankarna att göra det. Vi vet att hela ekonomi-biten ofta känns som det krångligaste när det kommer till att starta eget och vill därför hjälpa till att sänka den tröskeln. I denna kurs hjälper Michael dig att få koll på begrepp som balans och resultat, debet och kredit, moms och deklaration. Michael går också igenom bland annat hur momsredovisning och deklaration ska gå till för att säkerställa att allt blir rätt och riktigt. Dessutom reder han ut exakt vilka skillnader det är mellan redovisningskonsulter och revisorer.

Efter avslutad kurs kommer du ha en god grundförståelse för ekonomi för egenföretagare. Därmed tror vi att du kommer kunna starta och driva ditt eget företag utan oro. Dessutom finns ju vi på Sense4 Solutions tillgängliga för att kunna svara på de frågor som uppstår längs med vägen. Du har väl inte missat att du kan chatta med oss direkt från vår startsida?

Kursens innehåll

Grunderna inom bokföring och redovisning
Genomgång av balans- och resultatrapport
Debet och kredit
Vilka krav som ställs på dig som företagare, ur ett myndighetsperspektiv
Skillnaderna mellan redovisningskonsulter och revisorer
Hur det är att jobba tillsammans med en redovisningskonsult
Och mer.

Varje kursmoment avslutas med ett quiz så att du kan testa dig själv och se så att du har förstått och tagit till dig av informationen. Skulle det ändå vara något du tycker är oklart så finns vi tillgängliga för att svara på dina frågor. Stora som små.

Videon nedan är ett litet smakprov på kursens innehåll. I denna video går Michael igenom skillnaderna mellan revisorer och redovisningskonsulter.

Ps. Har du en dröm om att starta eget – vi hjälper till från grunden och anpassar prismodellen allt eftersom att ni växer. Alla ska ha möjligheten att uppfylla sin dröm – ta steget redan idag.

+