Trots att vårt huvudområde rör redovisning och bokföring är det inte bara det vi sysslar med. Vi har också medarbetare som jobbar med personalfrågor, schemaläggning, försäljning – och hemsidor!

Under de senaste veckorna har vi jobbat med två av våra kunder: BRF Fanö och Hushållsnära tjänster i Halland, för att skapa nya hemsidelösningar åt dem.

BRF Fanö ville dels ha en hemsida som var lättare för besökaren att navigera på, dels en sekundär hemsida med information på engelska för sina engelskspråkiga medlemmar. Hushållsnära tjänster i Halland ville ha en ny hemsida som kändes mer modern och stilren

hemsida

Vi på Sense4 Solutions antog dessa uppdrag och har därmed skapat sammanlagt tre hemsidor för dessa två kunder. Samtliga byggda på existerande plattformar, men med egenskapade individuella lösningar som respektive kund önskat. Vi är stolta över de produkter vi har producerat och tacksamma över våra kunders förtroende. Vi hoppas också att fler kunder nu ska vända sig till oss för hemsidelösningar och andra digitala frågor, till exempel sociala medier.

Är du ute efter en ny modern hemsida, eller kanske någon som tar hand om det digitala? Kontakta oss för en offert, så löser vi det!

+