Detta är ett väldigt vanligt paket för dig som funderar på att skaffa redovisningskonsult för första gången. Du behöver inte ha någon förkunskap kring moms, deklarationer, löner, löpande bokföring eller dylikt sedan innan – vi sköter all redovisning åt dig!

Du betalar själv dina räkningar och samlar in dina kvitton löpande. Du har själv kontroll på att dina kunder betalar i tid. Du sköter den löpande driften av ditt företag och sedan lämnar du över till oss när det är dags att bokföra.

Om du har personal administrerar du även lönerna för dessa. Utav dig får vi information om hur stor andel som är lön före skatt (bruttolön) och hur mycket skatt som ska dras för varje anställd. Vi skapar sedan lönebeskeden till din personal så att du uppfattas som en seriös arbetsgivare.

När det är dags för moms och arbetsgivardeklarationer så stämmer vi av din bokföring och informerar dig i god tid om vi saknar underlag som du måste komplettera.

Följande ingår i redovisningspaket 2:

  • Allt som ingår i redovisningspaket 1 (Bokslut, Inkomstdeklarationer och Årsredovisning)
  • Löpande bokföring i samband med moms och arbetsgivardeklarationer (månads- eller kvartalsbasis)
  • Lönespecifikationer
  • Punktskatter, Periodisk Sammanställning, MOSS och andra särskilda deklarationer som skall göras löpande
  • Fri konsultation

Vill du bli avlastad helt och slippa tänka på alla papper?

För dig som behöver frigöra mer tid i din vardag och där du behöver bli avlastad och slippa tänka på att betala fakturor själv och där du vill att vi har koll på dina kunders fakturor – så kan vi rekommendera vårt premiumpaket – redovisningspaket 3.

Pris Bokföring

Vi anpassar våra fasta priser efter våra kunders omsättning. Finns det ingen omsättning sedan innan så tar vi fram en uppskattad omsättning. Vi vet att det blir mer att göra och att bokföringen blir mer tidskrävande ju högre omsättning våra kunder har. Det är också ett rättvist system där du som nystartad företagare får bättre möjlighet att göra rätt från början.

Ring oss på 0770-456 100 så förklarar vi mer ger dig ett bra pris!

Alternativt fyll i detta kontaktformulär.

+