För dig som fullt ut är redo att fokusera på det som är viktigt i din verksamhet och lägga alla papper åt sidan. Ni får en helt egen ekonomiavdelning till ert förfogande där vi tar emot alla inkommande dokument och där du blir involverad endast när det är nödvändigt.

Du har insett att alternativkostnaden för att själv hålla på med all form av administration är högre än om du låter någon annan sköta det. Du kan själv fokusera på att tjäna stora pengar och använda våra tjänster som det ultimata verktyget till framgång!

Så här fungerar det:

Vi är er ekonomiavdelning. Allt du kan förvänta dig av en ekonomiavdelning ingår. Vi tar emot leverantörsfakturor och lägger upp dom i systemet. Sedan får du ett mejl när innehållet skall godkännas. Med jämna mellanrum skickar vi bankfiler till banken som behöver godkännas.

Det enda du gör är att bibehålla kontrollen och godkänna med två knapptryck – ett för att godkänna innehållet och det andra för att godkänna betalningen i banken. Allt annat förbereds och serveras på ett lyxigt fat av oss.

Alla digitala kvitton kan skickas till oss – fysiska kvitton fotograferar du bara med en app och sen kan du i princip glömma bort dom. Enklare och bättre service får du leta efter.

Detaljer:

Vi arbetar med så kallade attestflöden. Det innebär att du direkt i din webbläsare, surfplatta eller mobiltelefon ser och godkänner innehållet på en faktura. Du bestämmer själv vem eller vilka som ska attestera (godkänna) innehållet och har du särskilda krav på fördelning baserat på belopp eller kostnadsställen (avdelningar) så anpassar vi oss efter era behov.

Följande ingår i redovisningspaket 3:

  • Allt som en ekonomiavdelning kan tänkas göra bortsett från avancerade kalkyler, företagsförvärv och emissioner.

Behöver du ett enklare alternativ så kolla gärna på redovisningspaket 2.

Pris Bokföring

Vi anpassar våra fasta priser efter våra kunders omsättning. Finns det ingen omsättning sedan innan så tar vi fram en uppskattad omsättning. Vi vet att det blir mer att göra och att bokföringen blir mer tidskrävande ju högre omsättning våra kunder har. Det är också ett rättvist system där du som nystartad företagare får bättre möjlighet att göra rätt från början.

Ring oss på 0770-456 100 så förklarar vi mer ger dig ett bra pris!

Alternativt fyll i detta kontaktformulär.

+