Tillval och möjligheter

Vi erbjuder möjligheten till tillval för våra kunder. På så sätt anpassas priset efter varje individuell kunds behov och möjligheter. Är du nyfiken på vårt ordinarie utbud kan du läsa mer om våra tjänster här.

Tillval – Kundportal redovisning med grafisk presentation

Fortnox (bokföringsprogrammet vi använder) tillhandahåller inte en bra grafisk modul för att kunna se verksamheten från ett lättöverskådligt sätt. Därefter erbjuder vi i samarbete med Foretagsplatsen.se er möjligheten att använda vår kundportal. Oavsett om du är befintlig kund eller vill bli kund så kan vi visa en demo på hur portalen fungerar och vilket mervärde den skapar. Många kunder väljer detta tillval helt utan att själv ha åtkomst till bokföringsprogrammet då detta ger en mer pedagogisk överblick gällande bolagets ekonomi.

bokföring tillval redovisning löpande bokföring fortnox skatt starta eget deklaration starta företag verksamt registrera företag verksamt registrera företag bolagsverket starta eget företag revisor ekonom bokslut årsredovisning sense4 solutions konsult

Tillval – Postbox

Vi erbjuder er en postboxadress dit ni kan skicka er företagspost och inkommande fakturor. Ljuva tanken av att aldrig mer behöva öppna ett brev. Flera av våra kunder har till och med valt att ändra företagets adress till vår postbox för att underlätta administrationen. Detta är ett av våra populäraste tillval för företag med stora mängder dokument och brev.

Tillval – Personalplanering

Vi upptäckte snabbt att kunder som har från 10 anställda och uppåt kan effektivisera sin verksamhet mer. När vi administrerat löner såg vi att kostnader kan besparas genom att bättre planera sin personal. Många företag som växer snabbt hinner inte med administrationen i sitt företag vilken kan få stora konsekvenser på både plånbok och arbetsmiljö. Vi tror på ett sunt arbetsklimat och på att inte ha onödiga kostnader om det inte behövs. Därför har vi upprättat möjligheten att få hjälp med personalplaneringen i ert företag. Detta hanteras från vårt kontor i Jönköping där vi schemalägger er personal på lång sikt och följer upp vakanser och administration på kort sikt. Ofta i nära samarbete med en ansvarig chef på plats. Istället för att behöva anställa en chef för administrationen så låter du oss göra jobbet istället.

Om det låter som ett intressant tillval så tveka inte att kontakta oss för vidare dialog på hur vi kan hjälpa er.