Vi vill tillhandahålla utbildningar online för att höja kunskapsnivån inom våra affärsområden

bokföring redovisning löpande bokföring fortnox skatt starta eget deklaration starta företag verksamt registrera företag verksamt registrera företag bolagsverket starta eget företag revisor ekonom bokslut årsredovisning sense4 solutions konsult

 

Behöver du få bättre koll på vad som gäller när det kommer till ekonomi? Behöver du en grund inom den ekonomiska aspekten av företagande? Eller har du kanske redan koll och vill få veta mer? Vårt mål är att göra ditt företagande så enkelt som möjligt – och med våra kurser hoppas vi tillgodose de behov du har för att göra ditt företagande både framgångsrikt och lätt!

Varför?

Under 2018 började vi få in förfrågningar om att tillhandahålla utbildningar inom ekonomi. Efter att ha undersökt olika alternativ och möjligheter kom vi fram till att egenproducerade online-utbildningar inom ekonomi för företagare var vår väg att gå.

Produktionen började i december 2018, och i februari 2019 publicerade vi vår första kurs – Grundkurs inom bokföring och redovisning. Syftet med att börja med just denna kurs var dels att grundutbilda men också kompetensutveckla företagare/blivande företagare på vad som krävs när man driver ett företag. Tanken är också att denna kurs ska ge en grund att stå på inför kommande, mer fördjupande, kurser.

Du kan redan nu registrera en kostnadsfri användare

Om dessa onlinekurser är av intresse för dig kan du redan nu registrera dig som användare i systemet helt gratis. Det kommer aldrig att kosta pengar att vara registrerad användare utan du betalar endast för de kurser som intresserar dig. På det här sättet får du uppdateringar och nyheter så fort vi publicerat en ny onlinekurs. Besök utbildning.sense4.com för att registrera din användare idag.

 

Till utbildningsportalen

+